dah lama tak buka benda alah ini--'. sekarang dah warna merah :))

Contest: Blog Ter-Comel




Syarat-syarat-nya :
1   Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.
2   Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
3   Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
PENGAJUR------------> fatisya

1 enchek:

Akeyla Frr . said...

Nak joinnnn ,

http://a-door-able.blogspot.com/2011/11/contest-blog-ter-comel.html

Post a Comment

wanna say thankie for comment :3