dah lama tak buka benda alah ini--'. sekarang dah warna merah :))

SEGMEN : JOM JOIN BLOGLIST IEN !



cara-caranya :
1 . Mesti jadi FOLLOWER Ien atau blog ini .
2. Buat entry bertajuk " Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! "
3 . Copy picture kat atas untuk dijadikan banner .
4 . Terpulang nak tag member korang atau tidak .
5 . Tak kisah lelaki ke perempuan . Yang penting ada blog .
6 . Tarikh tutup : 2 November 2011 jam 11.59 PM


Perhatian :Ien akan pilih 10 or lebih blog yang Ien minat dan suke untuk di review , Ien akan buat entry khas untuk promote blog yang terpilih selama Ien suka :D hehe , so , doa-doakan lah semoga blog korang terpilih yea :)
Tips :
1 . Blog mesti ringan .
2 . Blog mesti kemas , cepat loading , simple , colourful , or unik .
3 . Pemilik blog mesti aktif , mesra or rajin blogwalking .

3 enchek:

❤ n a n a ❤ said...

dtang sni dri segmen yg sama.. hepi blogging fren! :D

Ash Kyouhei said...

thanks for join my first segmen :)
I'm looking for my bloglistt ^^
#visited here .

-Siti Sorfiena Syasha
http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/11/senarai-link-blog-untuk-segmen-bloglist.html

I am...izuan said...

singgah dari segmen yang sama....jadi follower yang ke 143,
kalau sudi follow blog saya k?

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-join-bloglist-ien.html

Post a Comment

wanna say thankie for comment :3